Köpvillkor

 

1. Allmänt
För att få handla hos MD Broddplugg (www.mdbroddplugg.se) måste du ha fyllt 18 år eller ha målsmans godkännande.

2. Betalning
2.1 Priser
Priserna anges i svenska kronor (SEK) och är inklusive moms. Är du återförsäljare eller företagare var vänlig kontakta MD Broddplugg för priser exklusive moms.

Fraktkostnad på 29 kr tillkommer alltid vid köp under 300 kr. Köp över 300 kr sänds fraktfritt.

2.2 Betalningsalternativ
I ditt paket medföljer faktura där du kan välja att betala via Bankgiro eller Swish med ett betalningsdatum på 15 dagar.

Har du frågor angående din betalning var vänlig kontakta oss på MD Broddplugg.

3. Leverans och frakt
3.1 Leveranssätt
Din beställning skickas vardagen efter du beställt. Varorna sänds i kuvert direkt till din brevlåda. Vi sänder till hela världen mot en extra fraktkostnad utanför Sveriges gränser.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar orsakade av posten.

3.2 Felleverans

Om du mot all förmodan skulle få en vara som du inte har beställt kontaktar du oss så ordnar vi med returen.

3.3 Transportskada
Kontakta oss om ditt paket har skadats under leveransen till dig.

4. Ånger-, retur-, och bytesrätt
4.1 Ånger och avbeställning
Om du vill avbeställa en lagd beställning, kontakta oss snarast. Har ditt paket redan skickats iväg är det inte längre möjligt att avbeställa varan/ varorna och du är därmed skyldig att motta din beställning. Om du efter att du tagit emot din vara ångrar ditt köp gäller ordinarie villkor för ångerrätt och returhantering. Avbeställningen gäller från det att du har mottagit en bekräftelse gällande avbeställningen från oss på MD Broddplugg.

Du har alltid rätt att ångra din beställning inom 14 dagar, utan att ange något skäl. Ångerperioden räknas från det datum då du mottog den sista varan/varorna i din beställning.

Vid nyttjande av ångerrätt återbetalar vi alla betalningar till dig när vi mottagit din retur. Observera att du endast kan returnera varor där orginalförpackningen ej är bruten.

4.2 Returhantering
Vid retur måste du kontakta oss för att registrera din retur. Du ansvarar för att varan kommer till oss i oskadat skick, vilket är viktigt om du önskar returnera på annat sätt än det sätt som varan levererades på. Se därför till att varan emballeras väl, i originalförpackningen.

Vid nyttjande av ångerrätten eller öppet köp står du själv för returfrakten.

Returen är inte godkänd förrän MD Broddplugg kontrollerat varan. Vid godkänd retur och ångerrätt sker återbetalning på samma sätt som betalningen skett.

5. Bolagsinformation
Kontaktuppgifter:
Organisationsnummer 900208-1520

MD Broddplugg
Kungsgatan 40
352 33 Växjö
Telefon 073 84 24 214 mdbroddplugg@gmail.com